привет девочки, не знаю можно ли на вашем сайте размещать такие сообщения (думаю можно, это же не реклама)
я учавствовала в тренинге "эмоциональное лидерство" (ТЦ "решения и перспективы") и наша команла на лидерской программе решила помочь деткам детского дома “Мрія Переяславщини”. вот вся подробная инфоримция если у кого-то есть возможность быть спонсором или вы знаете таких людей, передайте им адрес сайта. http://www.dity.kiev.ua/Зігрій дитинство турботою.
Кому та як допомагаємо
Збір коштів у розмірі 200 тисяч гривень для створення повноцінних умов життя, розвитку та виховання дітей у центрі СПДР “Мрія Переяславщини”.
У дитячому будинку знаходяться діти сироти, напівсироти, діти з фізичними і психологічними відхиленнями, яким необхідна матеріальна і психологічна допомога. Сьогодні в закладі проживає 30 діточок, віком від 4 до 16 років.
Дитячий центр СПДР «Мрія Переяславщини» заснований у 1999 році, розташовується у будинку 1976 року, у якому до цього моменту капітальний ремонт не проводився і приміщення знаходяться у аварійному стані.
Провести ремонтні роботи: у приміщенні дитячого будинку та ремонт даху, щоб створити для дітей теплий та затишний дім.
Необхідно придбання побутової техніки, сантехніки, меблів, постільної білизни, подушок, матраців, посуду.
Облаштувати куточок розвитку дітей у дитячому центрі:
Бібліотека
Навчальна відеотека
Спортивне обладнання
Комп’ютер
Провести заходи для творчого та емоційного розвитку дітей
Екскурсія по Києву
Заняття з арт-терапії
Домашня театралізована вистава
Спортивний марафон
Майстер-клас з техніки швидкого читання та розвитку пам'яті
Новорічне св'ято
Допомагаючи дітям, які найменш захищені у нашому суспільстві, звернути увагу усіх небайдужих людей на те, що кожна дитина в нашій країні має потребу у гармонійному розвитку, турботі, соціальній адаптації.
Ти можешь допомогти!
еще у меня просба, мне кажется, выполнимая... отправте пожалуйста смс на номер 7788 с словом deti. стоимость смс 5 грн....помощь детскому дому,поможем вместе цветочкам жизни, благотворительный проект "Зігрій дитинство турботою!"
если подобного рода сообщения запрещены на сайте, прошу администрацию удалить.
Отредактировано ВитаминКа (2010-12-03 09:15:03)